TotAlzir@: Arcadi España reivindica a Alzira un sistema de finançament autonòmic just per als valencians

jueves, 8 de octubre de 2015

Arcadi España reivindica a Alzira un sistema de finançament autonòmic just per als valencians

El cap del Gabinet del President de la Generalitat, Arcadi España, va mantindre ahir per la vesprada a l’Ajuntament d’Alzira una reunió amb representants d’ajuntaments de la Ribera i representants empresarials, sindicals i veïnals, per tal d’explicar el posicionament del Consell de la Generalitat respecte d’un sistema finançament que actualment és injust per als valencians.

Els valencians hem estat perjudicats per un sistema de finançament injust, donat que sempre hem aportat més del que rebem de l’Estat. De fet, sempre hem estat per baix de la mitjana del que reben la resta d’autonomies. Per tot açò, Arcadi España va plantejar que sense finançament no hi ha autogovern. D’ací la importància d’un canvi en el sistema, que fa necessària la unitat d’acció per a revertir esta situació per tal que els valencians i valencianes rebem el que per justícia ens pertoca.
En eixa línia, l’acord sobre el finançament autonòmic que va tindre lloc esta mateixa setmana a les Corts Valencianes es pot considerar històric, perquè va ser unànime i perquè es reclama una reforma immediata de l’actual sistema. La finalitat és que els valencianes i valencianes puguen disposar d’uns serveis públics fonamentals de qualitat i que, a més, permeta exercir les competències pròpies de la nostra autonomia, assolint com a mínim la mitjana de finançament per habitant del conjunt de l’Estat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.