TotAlzir@: Comunicat IPA - solucions per pal·liar les innecessàries despeses del Ajuntament

jueves, 12 de marzo de 2015

Comunicat IPA - solucions per pal·liar les innecessàries despeses del Ajuntament

Des d’IPA volem donar a la ciutadania
solucions per pal·liar les innecessàries despeses que han anat assumint els diferents equips de govern. Despeses que cauen com una llosa sobre els pressupostos municipals i que han acabant sent una càrrega totalment insuportable.
Eixes despeses es mantenen en gran part per poder pagar favoritismes i amistats que s’han anat creant en part per a consolidar-se el seu lloc a la cadira de les regidories.
Algunes  de les principals línies d’actuació que volem prendre són:
     • L’eliminació del 75% dels assessors i del 100% dels càrrecs de confiança i que aquesta tasca la realitzen els treballadors de l’ajuntament, hi ha gent més que preparada.
     • La supressió total i immediata del cotxe oficial i el xofer adjunt i que aquest passe a l’actiu de la policia local
     • Eliminar el BIM i reestructurar el servici de comunicació de l'ajuntament reduint considerablement el seu gaste.

     • La revisió de la plantilla de personal de l’ajuntament per a dotar-la, si és necessari, de la qualificació necessària per a dur a terme el bon funcionament del consistori.
     • Suprimir algunes retribucions injustificades en concepte de productivitats a certs empleats públics que només serveixen per a pagar favors polítics.
     • Estalviar en serveis externs (redacció de projectes, serveis jurídics, gravació dels plens, etc.) i invertir en una plantilla qualificada i que treballe per l’interés públic.
     • Revisar bonificacions d’impostos a les grans empreses ubicades al terme, ja que al xicotet comerciant se l’exprem sense cap consideració.

Totes aquestes actuacions sabem que són totalment realitzables i que farien estalviar una suma més que considerable (prop del milió d’euros, que és el que hi ha pujat el gaste de personal en aquests 2 últims anys) per a reinvertir en coses realment importants i necessàries per al ciutadà.

Per totes aquestes raons demanem que es produïsca ja un més que necessari canvi de govern, per un partit que no dega res a ningú i tinga total llibertat per a poder prendre les mesures.

particIPA en una Alzira real

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.