TotAlzir@: La Falla Verge de Sales aconseguix el Nelo al millor sainet d’esta edició del Concurs

martes, 17 de febrero de 2015

La Falla Verge de Sales aconseguix el Nelo al millor sainet d’esta edició del Concurs


            El Centre Municipal Bernat i Baldoví va viure amb intensitat, divendres passat, la gala d’entrega de premis del Concurs de Sainets convocat per la Junta Local Fallera de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes. Els encarregats d’entregar els diferents premis als guanyadors van ser el regidor de Cultura, Josep Navarro; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; la Fallera Major de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, Eila Colomar; el president de la JLF, Vicent Llopis; i el representant de l’Hospital de la Ribera, Lucas Ferrando, entitat col·laboradora en este acte.

            La Falla Verge de Sales, amb “Deixa'm la dona, Pepet”, va tornar a aconseguir, a l'igual que en les edicions de 2013 i 2014, el preat Nelo al Millor Sainet. El Nelo del segon premi va ser per a la Falla del Mercat, que va representar “La mort del músic”; mentres que el Nelo del tercer va ser per a la Falla del Portal, per “El vampiro que ve i la mare que va”. El quart premi va ser, en esta ocasió, per a “El novio de la reina”, de la Falla Plaça de Cervantes.
         Manuel Micó, de la Falla Verge de Sales, va aconseguir el premi a la Millor Direcció; mentres que les mencions especials del jurat en esta categoria van ser per a Juan Luís Fletes, de la Falla del Mercat, i Joan Vicent Soriano, de la Falla del Portal. El Nelo a la Millor Actriu va ser per a María Campos, de la Falla del Mercat; i les mencions especials van ser per a Juana Mari Roselló, de la Falla Avinguda d'Espanya, i Sandra Adroguer, de la Falla Verge de Sales. Javier Bonillo, de la Falla Verge de Sales, va repetir triomf a l’aconseguir el Nelo al Millor Actor, a l'igual que l’any passat. Les mencions especials van ser per a Jorge Vayá, de la Falla del Portal, i Juan Martí, de la Falla 18 de Juliol.
            Els premis Juan Ortolá al Millor Actor i Actriu Secundaris van ser per a Antonio Benedito, de la Falla del Mercat, i Carmina Ibáñez, de la Falla del Portal. Les mencions especials del jurat en estes categories van ser per a Tomás Pérez, de la Falla Verge de Sales; Juanjo López, de la Falla del Portal; Demelsa Martí, de la Falla Cervantes; i Jessi Antón, de la Falla Verge de Sales. Enguany, a més, com a novetat, el jurat va atorgar una menció especial a la Millor Escenografia i Vestuari a la Falla Sucro.
            Finalment, el premi del VII Concurs de Poesia Satírica Bernat i Baldoví va ser per a Francisco Fernández, per la seua obra “Valencià normalitzat”. A més, el jurat va acordar entregar un accèssit a la poesia “La banca guanya”, de Dúlia Serra. El premi del X Concurs de Redacció de Sainet va ser també per a Francisco Fernández, per la seua obra “Pares de lloguer”.


         

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.