TotAlzir@: IDEA INICIA UN CURS DE PROGRAMACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS

viernes, 2 de octubre de 2015

IDEA INICIA UN CURS DE PROGRAMACIÓ DE SISTEMES INFORMÀTICS


La regidoria d'Ocupació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Alzira iniciarà en les instal·lacions d’IDEA un curs de programació de sistemes informàtics de 630 hores de duració.

Aquest certificat de professionalitat permetrà a 15 persones desocupades i inscrites en el SERVEF formar-se en la gestió de recursos de sistemes informàtics. L'alumnat obtindrà un certificat de professionalitat i realitzarà 80 hores de pràctiques no laborals en empreses d’Alzira. Cal destacar que el curs està subvencionat pel SERVEF amb un  cost total de 66.906 €.

El curs és totalment gratuït i la inscripció es realitzarà a través de la web del SERVEF. L’alumnat, assistit per un professor, recorrerà un itinerari formatiu que li permetrà: adquirir competències, desenvolupar components de software, li proporcionarà funcions d’administració, supervisió i gestió dels recursos d’un sistema informàtic, a més de la interacció amb altres sistemes.
Cal destacar que la formació professional per a l'ocupació que s’imparteix en IDEA va destinada a totes aquelles persones que estan en situació de desocupació i que necessiten adquirir o perfeccionar el seu nivell de coneixements, amb la finalitat de facilitar la seua inserció en el mercat laboral i contribuir a la promoció de l'auto-ocupació.


Nota de premsa del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.