PAGINAS

martes, 6 de octubre de 2015

L'Ajuntament d'Alzira, ha concedit per a este curs escolar 255 ajudes assistencials

L'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria d'Educació, ha concedit, per a este curs escolar, 255 ajudes assistencials municipals de Menjador Escolar
Des de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport s'ha convocat la concessió d'ajudes de menjador escolar dirigit als centres educatius no universitaris públics i concertats per al curs 2015-16.
"Per a poder accedir a l'ajuda cal obtindre un nombre de punts, que determina la Conselleria; no obstant això, l'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria d'Educació, ha considerat convenient ampliar estes ajudes de menjador. 
Per tant, els alumnes que no apleguen a la puntuació marcada per la Conselleria podran beneficiar-se d'esta ajuda en la nostra localitat", ha manifestat José Grau, regidor d'Educació a Alzira.
El període d´estes ajudes comprén des de l'1 d'octubre fins al 31 de maig, que suma un total de 148 dies, per a la qual cosa l'Ajuntament destina una consignació de poc més de 123.000 euros per tal de cobrir el cost de 255 ajudes assistencials municipals de Menjador Escolar.
Per al govern municipal és objectiu prioritari estar al costat de les famílies amb fills, i per esta raó a la quantitat consignada cal sumar una altra quantitat destinada als nous casos que puguen anar produint-se al llarg del curs escolar.
Tota la informació necessària per a les ajudes de menjador es pot obtindre en els següents centres educatius de la ciutat:

Alborxí, Ausiàs March, Garcia Lorca, Garcia Sanchiz, Gloria Fuertes, Lluís Vives, Pintor Teodoro Andreu, Tirant lo Blanc, Vicente Blasco Ibáñez, la Barraca, Acadèmia Xúquer, la Puríssima, Sagrada Família, i Sants Patrons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.