PAGINAS

martes, 6 de octubre de 2015

Els policies local Facundo Botija i José Luis Tudela condecorans en el día de la Policia

Este divendres es va celebrar el Dia de la Policia a Alzira
 L’acte de commemoració es va realitzar a la Casa de la Cultura d’Alzira, on agents de la Policia Nacional de la Comissaria d’Alzira–Algemesí, policies locals i autoritats es reuniren. El comissari José Antonio Martínez va destacar el bon treball que està realitzant-se per part dels cossos de seguretat que ha permés reduir un 10% els fets delictius a Alzira i Algemesí en el que portem d’any. La trajectòria de reducció de la delinqüència que durant estos anys se està enregistrant és un bon indicatiu del treball fet pels cossos de seguretat.


En l’acte es va condecorar els oficials Facundo Botija, policia local d’Alzira, i José Luis Tudela, policia local d’Algemesí; i els agents de les brigades de seguretat ciutadana i policia judicial, Salvador Boronat, Álvaro Domínguez, Efrem Florido, Miguel Ángel Márquez i Antonio Saavedra.


Assistiren a la Casa de la Cultura el tinent d’alcalde d’Algemesí, Asensio Garcia, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Garés i membres de la corporació municipal. Asensio Garcia va destacar el treball de la policia en la societat lliure i democràtica que vivim. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, va remarcar la necessitat de conscienciació de la ciutadania per tal d'augmentar la col·laboració entre ciutadans i cossos de seguretat. Diego Gómez, en el seu discurs, va recordar la difícil situació que les retallades han provocat al cos de Policia: ”L’obligada austeritat pressupostària, imposada per l’Estat, ha fet que els cossos de seguretat extremen la pròpia exigència en el desenvolupament del seu treball, en moltes ocasions, i forcen els nostres policies a assumir riscos. És dur vore com un cos tan important per a la societat de hui ha sigut oblidat pels responsables polítics.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.