L’Ajuntament ha oferit este matí, en la vespra
de la celebració de la 55 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana
de Sueca, una recepció oficial a tots els concursants internacionals que participaran
demà en el certamen. Cal remarcar el reconeixement especial que s’ha brindat al
concursant neozelandés, Edrick Corban-Banks, gerent de l’empresa australiana Casa
Paella LTD, a qui s’ha nomenat ambaixador del Concurs Internacional de
Sueca en el Pacífic. Entre els motius que han impulsat esta decisió destaquen
l’entusiasme amb què Corban-Banks i el seu restaurant treballen per a
promocionar la paella i la gastronomia valenciana a Austràlia.
A més, Casa
Paella LTD ha participat en dos ocasions en el nostre certamen, aconseguint
en ambdues ocasions un accèssit. D’altra banda, esta empresa va formar part de
l’organització de la primera semifinal que va realitzar el Concurs a Oceania i,
en particular, Corban-Banks serà l’encarregat d’organitzar la segona d’estes
semifinals en el continent australià en 2016, concretament en l’illa de
Tasmania, Austràlia.
Junt
amb el representant australià, han assistit a l’acte d’este matí els guanyadors
de la semifinal celebrada al maig al Japó, Bar Espanya, El Chateo i Vidrio;
La Paella Ibérica, de Villefranche sud Cher, França; Paella Fella,
de Londres, Anglaterra; Restaurant
Picasso, d’Hamburg, Alemanya; i Paellas & Paellos, de Lima,
Perú. En el Saló de Plens han sigut rebuts per l’alcaldessa de Sueca, Raquel
Tamarit; el regidor responsable del Concurs, Vicent Baldoví; i el regidor
d’Agricultura, Salvador Campillo. “És un plaer per a nosaltres que hàgeu
vingut a Sueca, la ciutat de l’arròs, des de tots els racons per a participar
en el concurs més important que se celebra internacionalment cuinant arròs, en
este cas, la paella valenciana. Estem orgullosos de que gent procedent de tot
el món vos esforceu per cuinar, com ha de ser, el nostre plat més internacional”,
en paraules de l’alcaldessa als participants.
Després
de l’acte, la comitiva s’ha desplaçat fins al parc de l’Estació per a
presenciar una màster class
per part de Jesús Melero, coordinador del certamen, i els cuiners del
restaurant peruà Paellas & Paellos, sobre
l’elaboració de la paella del Concurs de Sueca.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gracias por tu comentario.