TotAlzir@: Este dimecres, la iniciativa 1 café x 1 idea dels socialistes d'Alzira, a la zona de Les Basses

lunes, 9 de febrero de 2015

Este dimecres, la iniciativa 1 café x 1 idea dels socialistes d'Alzira, a la zona de Les Basses

  • A partir de les 18:30 hores t'esperem al Bar Toni
1 café x 1 idea continua la seua ronda pels diversos barris d'Alzira. Després de les visites de la setmana passada, a les zones del Pere Crespí, l'Alquerieta i l'Alquenència de les que ja hi ha propostes concretes formulades pels veïns, este dimecres 11 de febrer farem una paradeta a la zona de Les Basses.
 
Dissabte passat els veïns que van estar al Bar el Tapeo, en la zona de l'Alquenència, van proposar més vigilància en el parc; millorar els jardins dels mateix, ja que és el pulmó verd més important de la nostra ciutat; arreglo dels semàfors més ràpid quant s'espatlen, així com millorar la seua regulació i també es va proposar ser més eficaços en els plans d'ocupació destinats a les persones amb necessitats o aurats.


T'esperem en una nova cita de 1 café x 1 idea, este dimecres des de les 18:30 hores, al Bar Toni, zona de Les Basses, per tal de que ens acompanyes, ens aportes la teua idea, ens dones el teu suggeriment, que passarà a formar part del programa electoral dels socialistes d'Alzira.
Un programa que tu, com a veí d'Alzira, tens molt a dir.
Les teues propostes seran els nostres compromisos.

   

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.