PAGINAS

jueves, 21 de abril de 2016

REUNIO AMB CONSELLERIA PER A REGISTRAR LA «REGANYÀ» COM A MARCA DE QUALITAT

  • L'AJUNTAMENT I EL GREMI DE FORNERS S'HAN REUNIT AMB LA CONSELLERIA PER A REGISTRAR LA «REGANYÀ» COM A MARCA DE QUALITAT
  • El Gremi de Forners d'Alzira ha proposat la «Reganyà»un dolç tradicional a Alzira

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez, tècnics d’IDEA i el Gremi de Forners d'Alzira han mantingut aquest matí una reunió amb el Cap de Servei de Qualitat Agroalimentària de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural per a optar a la Marca de Qualitat de la Generalitat Valenciana, que reconeix i posa en valor els productes típics valencians.
En el cas d’Alzira, el Gremi de Forners ha proposat la «Reganyà». També des d’aquest organisme de la Conselleria s’ha proposat als forners d’adherir-se al Certificat d’Artesà
La Reganyà, segons han explicat els representants dels mestres forners de la nostra ciutat, és un dolç tradicional d'origen humil que combina la mona de Pasqua amb la carabassa i ha sigut elegit per ser un producte singular també a Alzira. Tant el regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez Araque, com de Comerç, Isabel Aguilar, han manifestat que l'objectiu principal és posar en valor i la marca dels nostres productes, però també potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels professionals de la nostra ciutat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.