- L'AJUNTAMENT I EL GREMI DE FORNERS S'HAN REUNIT AMB LA CONSELLERIA PER A REGISTRAR LA «REGANYÀ» COM A MARCA DE QUALITAT
- El Gremi de Forners d'Alzira ha proposat la «Reganyà»un dolç tradicional a Alzira
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan
Martínez, tècnics d’IDEA i el Gremi de Forners d'Alzira han mantingut aquest
matí una reunió amb el Cap de Servei de Qualitat Agroalimentària de la
Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural
per a optar a la Marca de Qualitat de la Generalitat Valenciana, que reconeix i
posa en valor els productes típics valencians.
En el cas d’Alzira, el Gremi de
Forners ha proposat la «Reganyà». També des d’aquest organisme de la
Conselleria s’ha proposat als forners d’adherir-se al Certificat d’Artesà
La Reganyà, segons han explicat els representants dels
mestres forners de la nostra ciutat, és un dolç tradicional d'origen humil que
combina la mona de Pasqua amb la carabassa i ha sigut elegit per ser un
producte singular també a Alzira. Tant el regidor de Promoció Econòmica, Ivan
Martínez Araque, com de Comerç, Isabel Aguilar, han manifestat que l'objectiu
principal és posar en valor i la marca dels nostres productes, però també
potenciar el nostre comerç i gastronomia, així com el treball dels
professionals de la nostra ciutat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gracias por tu comentario.