PAGINAS

miércoles, 7 de octubre de 2015

Una traca quilomètrica solidaria farà que Alzira entre al llibre Guinnes dels rècord

  • El 9 d’Octubre d’Alzira sonarà a traca, gràcies a una iniciativa solidària que ha posat en marxa la Falla  Albuixarres-Camí Fondo. 
  • Una falla que des de fa quatre anys pren iniciatives solidaries, este any a favor d´ASPANION (associació  de pares amb xiquets en càncer).

En esta ocasió i comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira, s’intentarà batre el rècord Guinnes, amb una traca de 22 quilòmetres, superant així l’anterior rècord que ostenta la població germana de Sueca. Però la vertadera intenció d´esta traca quilomètrica és arreplegar fons per a l’associació ASPANION.

El proper divendres 9 d’octubre a les 13h es farà la disparà de la traca de 22 quilòmetres en la zona de Tulell, però abans d’això hi ha preparades moltes activitats en un matí pensat per a la festa i la diversió. Per exemple: zona amb activitats infantils, la Food Trucks ubicada a la Plaça de la Generalitat per a esmorzar o dinar, mercat solidari, jocs, música, balls, sorpreses i un bon grapat d’activitats per a tots els públics. Sense oblidar-nos que hi ha moltes entitats que han volgut col·laborar amb esta iniciativa, la regidora de Festes Isabel Aguilar no s’ha quedat al marge i s’ha posat a disposició de la falla i l’organització per a tot el que ha estat al seu abast.

Esta vegada tenim una cita amb la traca amb objectiu solidari, el divendres 9 d’octubre a les 13h en la zona Tulell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.