PAGINAS

martes, 13 de octubre de 2015

NOMENAMENT FALLERES MAJORS FALLA AUSIAS MARCH

El passat dissabte, 10 d'octubre, la Falla Ausías March, es va vestir de gala, per a assistir al nomenament de les seues Falleres Majors, per a l'exercici 2015- 2016, senyoreta Eva Monerri  i Cano i la xiqueta Alba Rubio i Reig.
El tradicional acte es va celebrar en l'històric edifici de la Gallera, on familiars, amics i membres de la comissió van arropar afectuosament les protagonistes de la nit, degudament acompanyades pel president Enrique Fontana i  Fabregues i el president infantil Nacho Fontana i Terol.

Les dues falleres majors, van agrair les mostres d'afecte i el suport rebut per tots, i esperen que aquest any siga un any molt especial, per a elles i tots el membres de la comisió.
 La sorpresa de la nit, va ser l'himne valencià, interpretat per una representació de músics de la xaranga La Malagana, que va fer emocionar-se a tots els presents. Després de degustar un vi d'honor, la celebració es va allargar fins a altes hores de la nit.
La comissió  desitgen a les nostres Falleres Majors, lo mijor per aquest any, en compayia dels fallers i falleres que formen la Falla Ausías March.
La Comisió."

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.