PAGINAS

miércoles, 7 de octubre de 2015

La junta de personal del departament de salut de la Ribera demanen informació i garantir la qualitat de la Sanitat

La Junta de Personal del Departament de La Ribera reunida el dia 2 d’Ocubre, ha acordat per unanimitat dels seus membres enviar este comunicat de premsa:
1. Ja Junta de Personal lamenta que la Conselleria de Sanitat no haja nomenant a un Comissionat/da des del 12 de Juny i estiga deixant en mans de la UTE RIBERA SALUD la gestió de la Sanitat de La Ribera, sense cap control per part de l’Administració.

2. Encara que la setmana passada s’ha publicat la convocatòria per a la provisió de la plaça de Comissionat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública-Departament de Salut de la Ribera, pel procediment de lliure designació, considerem que caldria nomenar a algun responsable provisional que vigile el funcionament i tots els canvis que estan realitzant-se en l’Hospital de La Ribera.
3. No podem continuar més temps sense un representant de la Conselleria de Sanitat. No hi ha cap departament sanitari sense responsable de la Conselleria de Sanitat i en este departament és molt important la figura del Comissionat/da, per gestionar una Concessió-Administrativa, que té que vetllar perquè s’acompleixca el plec de condicions. En estos moments de canvi d’accionistes cal revisar quines modificacions organitzatives se realitzen i si són per a millorar la sanitat de la comarca o per a que guanye més diners la empresa
4. Demanem que ens donen informació i que nomenen ja al Comissionat/da per a supervisar, vigilar i controlar la sanitat que se dona en La Ribera, per a garantir la qualitat i que està donant-se en totes les garanties.
Àngels López Garcìa-Antón
Delegada de la Junta de Personal

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.