PAGINAS

jueves, 15 de octubre de 2015

Fins al divendres es poden presentar els treballs escolars del Concurs de Dibuix dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira

Este divendres, 16 d'octubre, s'acaba el termini per a presentar els treballs que vullguen optar a algun dels premis, en alguna de les cinc categories, del "Concurs Escolar de Dibuix dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira", que enguany té com a lema "L'ofici d'escriure".
Les cinc categories a les quals els alumnes es poden presentar queden repartides de la següent forma: primer, segon i tercer cicles d'Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius i Educació Especial.

Pel que respecta al lliurament de premis, al treballs presentats en cada una de les diverses categories, tindrà lloc el dimarts, 27 d'octubre, a les 17:30 hores, en el saló d'actes de la Casa de la Cultura, i posteriorment es farà una exposició que recollirà els treballs guardonats i destacats, i que estarà oberta des de el mateix dia del lliurament i fins al 2 de novembre.

José Grau, regidor d'Educació, anima a tots els escolars ha participar en el concurs, que forma part de les activitats programades al voltant dels Premis Literaris de la nostra ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.