PAGINAS

miércoles, 7 de octubre de 2015

Este cap de setmana arriba “Temps de Cine Familiar” a la plaça de Cartonatges amb la pel·lícula “UP”.


El passat divendres el parc Pere Crespí es va omplir de gom a gom de veïns de totes de les edats en l´edició Temps de Cine dedicada a “8 apellidos vascos”. Una comèdia que va entretindre a un públic disposat a disfrutar de la nit i la bona companyia.
Esta setmana, aprofitant que hi ha molts dies de festa, Temps de Cine fa una edició especial per als més menuts de casa amb la pel·lícula “UP”. Una comèdia sobre un venedor de globus de 78 anys, Carl Fredricksen, qui finalment aconseguix dur a terme el somni de la seua vida a l´enganxar milers de globus a sa casa i eixir volant direcció a Amèrica del Sud. Però descobrix massa tard que el major dels seus malsons s'ha embarcat també en el viatge: un explorador de la jungla que es diu Russell, que té 8 anys i un optimisme a prova de bomba.

Així que prepareu-se tots per a viure una gran aventura de la mà del protagonista de “UP” el diumenge 11 d’octubre a la plaça de Cartonatges d’Alzira. Vos esperem a les 21h amb l’entrepà acompanyat de qui tu desitges. La resta ho posem nosaltres.

Isabel Aguilar, des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Alzira s’ha proposat apropar el cine al carrer, als veïns, a grans i menuts, recuperar eixos moments de dispersió a les places i parcs de la ciutat al mateix temps que Alzira es fa gran. Temps de Cine ha suposat un pas més en la intenció de donar més vida als barris amb més activitats que siguen d’unió veïnal, de germanor i de convivència. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.