PAGINAS

martes, 13 de octubre de 2015

El col·lector del camí de l'arena és una infraestructura prioritària per al equip de govern d'Alzira

El director general de l'Aigua, Manolo Aldeguer, ha rebut en la Conselleria de Medi Ambient l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez; el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual i el regidor de Medi Ambient, Pep Carreres.


Al director general de l'Aigua se li ha plantejat la decisió de l'Ajuntament d'Alzira de destinar els diners d'executar part del desdoblament de l'avinguda de la Ribera per a  la realització del col·lector del camí de l'arena, infraestructura que evitaria el problema de inundabilitat del barri de les Basses i zones limítrofs.  

Aldeguer ha valorat positivament este projecte i s'ha compromés a visitar la ciutat per a conéixer la zona.
Fa unes setmanes ja es va tindre una reunió amb el director general d'Obres Públiques, Carlos Domingo; i amb el subdirector de la mateixa  conselleria, Francesc Signes, que va servir per a redirigir este projecte, paralitzat des de 2009. Ara, amb l'encontre amb el director general de l'Aigua, s'aconseguix passar un altre full per tal de fer realitat esta desitjada infraestructura.
Diego Gómez, alcalde d'Alzira, ha manifestat que la voluntat del govern de la ciutat és poder tindre redactat el projecte abans que finalitze l'any, per tal que la infraestructura puga estar inclosa en els pressupostos del 2016 

En breu l'Ajuntament d'Alzira farà una reunió amb els veïns i veïnes de les Basses  per tal d'explicar-los els passos que s'estan donant per a poder fer realitat l'obra, quant abans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.