Nou curs i aquesta vegada comencem el menjador escolar. Ja tenim als
xiquets i xiquetes que han confirmat el menjador per al mes de setembre dinant
Aquest curs escolar será una empresa la responsable de suministra-nos
els aliments per a la Cuina In Situ. Els nostres menús són d’elaboració
casolana i estan basats en la dieta mediterrània que tants beneficis comporta.
Estan molt presentes les ensalades fresques (5 vegades per setmana), les
verdures i hortalisses (2 vegades per setmana), que es presenta a l’alumnat de
forma molt variada.
Per a la confecció del menú l’empresa utilitza aliments de primeres
marques.
Per a accedir a les dietes específiques es imprescindible disposar de
l’INFORME MÈDIC que ho certifique per la Seguretat Social. Poden ser les
següents:
Intolerància a la lactosa, Hiposòdica, Alèrgia al peix, Celiaca,
Diabètica, Alèrgia a l’ou.
Aquest any junt amb el menú tenim les següents millores alimentàries:
El nostre alumnat gaudirà d’una amanida fresca amb direfents productes
vegetals, fruits secs i altres condiments saludables.
L’alumnat tindrà tots els dies fruita de temporada, a mes a mes, d’un
lacti o postre cassolà quant el menú ho especifique.
L’empresa ofereix la fruita de
temporada és el gran referent en les postres, oferint segons la disponibilitat
en el mercat taronges, kakis, plàtans, prunes, pomes, peres, meló, meló
d’Alger, pinya, maduixes, kiwis, nispros,… .
Així també, una vegada per setmana s’oferixen postres a base de
derivats lactis (iogurt, petit suisse).
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gracias por tu comentario.