PAGINAS

viernes, 16 de enero de 2015

EU-Alzira mostra en un plànol els incompliments dels compromisos de la generalitat i del PP en la nostra ciutat

EU-Alzira ha mostrat en un plànol de la ciutat els reiterats incompliments dels compromisos de la Generalitat i de les promeses electorals que va realitzar el PP en el 2011 i, fins i tot, la legislatura anterior.

Només del Pla Camps s’ha finalitzat la Parrilla, que sols s’ha pogut acabar per un conveni entre l’Ajuntament i l’associació de constructors. I a això cal sumar l’abandó del llavaner de l’Alquerieta, que no està acabat tampoc el centre sociocultural de les Basses (únicament la planta baixa), la promesa eterna del palau de Justícia, d’altres infraestructures com millora dels accessos a la ciutat, etc., promeses amb les quals va concórrer el PP en aquesta legislatura i en l’anterior.

El regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira, Ivan Martínez, ha lamentat “la manca d’exigència i subordinació clamorosa de la Sra Alcaldessa a un govern de la Generalitat del seu mateix color polític. Són les alzirenyes i alzirenys qui pateixen les conseqüències d’aquestos silencis”.

Des d’EU cal recordar que presentàrem fins a 8 esmenes als pressupostos de la Generalitat en el 2015 i en anys anteriors per, almenys, tractar de donar servei a les necessitats dels veïns i veïnes, com ara en la rehabilitació dels jutjats existents, dels centres escolars i dels serveis retallats o suprimits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.