- Els participants i acompanyants podran contemplar com es cuina en directe i degustar-la durant la jornada prèvia a la carrera
- Esta activitat s’inclou dins de Paella Party, amb la participació i col·laboració de Socarrat Studio
La recepta tradicional de la paella valenciana, tal com es cuina
en el Concurs Internacional de Sueca, podrà conéixer-se i degustar-se en els
actes previs organitzats al voltant de la pròxima edició de la Marató València
Trinidad Alfonso, que tindrà lloc el diumenge 16 de novembre. L’agència de
publicitat Socarrat Studio, el coordinador del Concurs de Sueca, Jesús Melero,
i la Regidoria de l’Ajuntament de Sueca responsable del Certamen, col·laboraran
eixe cap de setmana en la Paella Party, en l’entorn de l’Expo Esport
València, en la Ciutat de les Arts i les Ciències.
Tots els
corredors que hagen arreplegat el seu dorsal per a participar en la Marató
rebran un tiquet amb què podran aconseguir, gratuïtament, en l’estand que
s’instal·larà en la zona dels jardins del Museu Príncep Felipe, un pack format
per un plat de paella valenciana, beguda, pa i fruita, “per a disfrutar-lo
en companyia i en l’entorn de les activitats paral·leles que s’organitzaran
durant el dissabte 15 de novembre”, assenyalen des de Socarrat Studio, els
quals també han informat que l’horari de Paella Party serà de 13 a
15.30, i que els acompanyants dels corredors podran obtindre també el seu
tiquet en el lloc de la celebració al preu de 5 euros.
Paella Party
oferirà a més, a tots els assistents, exhibicions de cuina en directe, amb
l’objectiu de destacar les qualitats de la cuina valenciana i d’un producte tan
nostre com és l’arròs, en concret, de la paella valenciana a l’estil del
Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, cuinada pel coordinador
del Certamen, Jesús Melero. L’oferta lúdica inclourà també concerts en l’entorn
de la Ciutat de les Arts i les Ciències.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gracias por tu comentario.