PAGINAS
▼
sábado, 13 de septiembre de 2014
L'Ajuntament de #Sueca reconeix a la Japan Paella Association com a ambaixadora de la paella valenciana del seu Concurs Internacional
L'Ajuntament de Sueca ha oferit este matí, en la vespra de la celebració de la 54 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, un reconeixement a la Japan Paella Association com a ambaixadora de la paella valenciana del Concurs al Japó. A l'acte ha acudit una nombrosa representació d’esta associació, entre ells els tres concursants guanyadors de la semifinal celebrada en este país el passat mes de juliol, el premi de la qual va consistir en la possibilitat de participar en el nostre certamen en l'edició 54 que se celebrarà demà al passeig de l'Estació. Junt a ells, han assistit representants de l'empresa Organizadora de Concursos
Gastronómicos Internacionales SL, encarregada de dur a terme les semifinals en diferents països durant els últims mesos; així com la festera major de la ciutat i la seua cort d'honor.
En el saló de plens han sigut rebuts per l'alcalde de Sueca, Salvador Campillo; i la regidora responsable del Concurs, Teresa Ribes. En el transcurs de l'acte, l'alcalde ha llegit un escrit de reconeixement a la Japan Paella Association "per l'esforç i interés demostrat per un nodrit nombre de cuiners i empresaris relacionats amb la gastronomia que van decidir impulsar esta associació quan van conéixer que l'Ajuntament de Sueca, a través de l'empresa OCGI S.L., havia decidit celebrar una eliminatòria prèvia del Concurs de Sueca al Japó; per l'entusiasme que demostren per la cuina espanyola i, en especial, per la paella valenciana; per l'èxit de participació i públic que va obtindre l'eliminatòria celebrada al Japó, amb més de 6.000 persones assistint a l'esdeveniment; i per haver volgut visitar la nostra ciutat per a presenciar la celebració del nostre Concurs".
Així mateix, l'Ajuntament ha volgut també reconéixer el treball de Miguel Cuevas, de Flavour of Spain, cuiner i empresari establit a Austràlia qui, junt a Edrick Corban Banks, de Casa Paella LTD de Nova Zelanda, van organitzar l'eliminatòria del Concurs que es va celebrar en Sidney el passat mes de maig.
Al finalitzar l'acte, la comitiva s'ha desplaçat fins al parc de l'Estació per a presenciar una màster class sobre l'elaboració de la paella del Concurs de Sueca.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Gracias por tu comentario.