PAGINAS

miércoles, 3 de septiembre de 2014

La Volta Ciclista a la província de València, també a Algemesí


  • Un total de 27 equips, entre nacionals i estrangers, es disputaran la prova que arranca el 4 de setembre i acaba el dia 7

El diputat d’Esports, Miguel Bailach, ha presentat la IV edició d’esta prova acompanyat d’Amadeo Olmos, president de la Federació de Ciclisme de la CV; Mateo Castellá, director general de l’Esport; Cristóbal Grau, regidor d’Esports de València, i el tinent coronel de la Guàrdia Civil, Javier Sánchez
La Diputació de València ha acollit este matí la presentació de la IV Volta Ciclista a la província de València, que arrancarà el 4 de setembre a València i acabarà el dia 7 a Moncada.

El diputat d’Esports, Miguel Bailach, ha presidit l’acte en la sala de plens, acompanyat d’Amadeo Olmos, president de la Federació de Ciclisme de la CV; Mateo Castellá, director general de l’Esport; Cristóbal Grau, regidor d’Esports de València, i el tinent coronel de la Guàrdia Civil, Javier Sánchez.
La institució provincial és la patrocinadora principal des del començament d’este certamen perquè com ha dit el diputat Bailach “quan va desaparéixer la Volta a la Comunitat, la Federació va voler reprendre el tema i ens van proposar fer-ho i ho hem recolzat des del principi”.
“A través de la marca València Terra i Mar estem recolzant contínuament esports base i d’elit, i estos dies tenim la sort que se celebre el campionat mundial de pilota, la volta ciclista i el 3x3 de bàsquet”, ha manifestat Bailach.
El diputat d’Esports ha agraït l'esforç que ha realitzat un any més l’organització i ha volgut mencionar els col•laboradors, ajuntaments i Guàrdia Civil de Trànsit que faran possible que la volta discórrega amb normalitat i siga un èxit de nou.
El director general de l’Esport, Mateo Castellá, ha recordat que “en poc de temps es va aconseguir organitzar la primera edició, des que va sorgir la idea; i en pocs anys han consolidat la carrera, amb demanda d’equips d’altres comunitats autònomes que volen vindre a competir”.
Castellá ha destacat que “el ciclisme és dels esports més practicats i amb un nombre més gran d’esportistes federats, encara que com diu el president de la Federació, cal instar els ciclistes que es continuen federant”.
A més, Mateo Castellá ha asseverat que el ciclisme “és un esport que uneix persones i localitats” i per açò és important per a tots.



Tret d’eixida a València
El 4 de setembre serà la zona portuària de València la que reunisca els equips participants i els aficionats per donar el tret d’eixida a la primera etapa que transcorrerà entre València i Algemesí (126,1 km).
El regidor d’Esports de la capital valenciana, Cristóbal Grau, ha agraït a la federació que continue organitzant este esdeveniment que “té milers de seguidors que agraeixen veure’l en directe”.
Grau ha agraït a la Diputació, a les firmes comercials i a la Guàrdia Civil de Trànsit la seua implicació en este certamen ciclista.
Les etapes següents seran circuits en els municipis d’Estivella (130,2 km), Nàquera (129,6 km) i Moncada (121,5 km).
L’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García Mont, els regidors d’Esports d’Algemesí, Marcos Giner, i la de Náquera, Mª Ángeles Navarro, i els edils d’Estivella i Moncada, així com el Club Ciclista d’Algemesí i la penya d’Estivella també han assistit a la presentació.
El veterà Angelino Soler ha estat també en esta presentació i ha rebut unes paraules en el seu honor.


Gran grup d’elit i sub-23
El president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos, ha explicat que esta volta va nàixer en els temps de crisi i es manté gràcies a la col•laboració de la Diputació, ajuntaments, patrocinadors i col•laboradors que fan que siga possible.
Un total de 27 equips, entre nacionals i estrangers, es disputaran la prova que arranca el 4 de setembre i acaba el dia 7.
El recorregut, segons ha avançat Olmos, ha variat un poc respecte l’any passat perquè s’hi han introduït nous trams que faran les etapes més interessants. A més, “ofereix oportunitats a corredors, esprintadors i escaladors, i sobretot, ofereix la possibilitat de veure els millors talents del gran grup espanyol d’elit i sub-23".
Amb les millors expectatives per part de l’organització, patrocinador i participants, este matí ha començat el compte arrere per al començament de la IV Volta Ciclista a la província de València.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Gracias por tu comentario.